Velg en side

Konsepter fra Langholm Design

Det er så mange fantastiske produkter som ikke får den suksessen det fortjener. På grunn av at det er presenteres på en måte kundene ikke forstår verdien i produktet.

Microsoft Windows7

Implementeringen av Microsoft Windows7. Ønsket alle leverandører å være med på. Dette var det viktigste og største Microsoft gjorde. Ikke bare i Norge men world Wide. Vi lagde produktet til Atea7 som Atea´s eget. Og vant. Ikke bare i Norge, men prisen for beste utrulling av Microsoft Windows7 i verden.

Microsoft Atea Rapid

Konseptualisere produktet Microsoft Sharepoint til Atea Rapid. Dette vant Atea, Microsoft World Wide pris for beste produkt landsering.

Crayon Digital 360

Digitaliseringen er her nå. Crayon har utviklet Digital 360 som er et rammeverk som skal hjelpe næringslivet til å greie dette. Vi har laget marketingen og Webcastene som forteller om produktet.

Atea Next Step

Atea Next Step er helt suverent verdensrekord i kampanje salg . . . første Next Step var målet 40 millioner. I løpet av 9 år var høyeste resultat 2,21 milliarder i løpet av to dager.

Le Tour de VDO

En verdensomspennende salgs konkurranse som ingen trodde på! Nå er den utvidet og går på tredje året. Første året nådde 2 av 10 land budsjettet. Året etter nådde åtte av til land budsjettet. Trenger ikke diskutere om dette virker.

Strømsgodset

Overta en Tippeligaklubb i konkurs. Lage konsepter og markedsmateriell som har løftet klubben til det den er i dag. Snuoperasjonen var total. Konseptene er i full drift i dag. Over 10 år senere.